donderdag 6 augustus 2009

Ikea(6) Amersfoort; rolstoel

We waren weer eens bij Ikea in Amersfoort. Omdat mijn vrouw last had van haar knie besloten we een rolstoel te lenen. Het viel ons op, hoe slecht die waren ontworpen . Je kon ze alleen met zijn twee√ęn gebruiken, want er zat een rem op in de vorm van een beugel die je ingedrukt moest houden als je reed. Zoals een bagagewagentje op Schiphol. Dus degene in het karretje kon die beugel niet zelf indrukken, want die zat achter haar/zijn rug. En verder bood de rolstoel geen mogelijkheid boodschappen mee te nemen. In supermarkten zie je wel eens rolstoelen met een boodschappenmandje, maar hier dus niet. Slechte beurt van Ikea!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

dat zijn de regels waar ikea zich aan moet houden.
Als je vrouw last heeft van haar knie moet ze naar de dokter en niet naar ikea.

Michiel zei

Dus jij vindt dat mensen die last hebben van hun knie alleen naar de dokter mogen, en voor de rest binnen moeten blijven.

Anoniem zei

Haha wat een antwoord als je last hebt van je knie moet je naar een dokter gaan en niet naar ikea haha wat een simpele ziel

Agatha zei

Ik ben zo´n simpele ziel. Morgen ga ik naar Ikea om met mijn zoon spullen voor zijn kamer te kopen. Ik kan niet ver lopen. Ik ga al naar diverse dokters.Niemand weet wat er aan de hand is. Ik wil graag een rolstoel lenen en boodschappen meenemen.
Je bent een zeer onnadenkend. kortzichtig , best wel enge persoon.Maar dat weet je zelf wel want je blijft lekker anoniem.

Anoniem zei

Ik heb ook last van mijn knieen, maar ik wil ook heel graag naar ikea? Ik zit er wel over te denken om in de rolstoel te gaan zitten daar.

Anoniem zei

Tja kortzichtige bekrompen mensen zonder greintje inlevingsvermogen, daar is de wereld helaas gevuld mee... Dit is zeker dezelfde persoon die keihard doorscheurt op t laatste moment wanneer je met moeite je over alle gleuven en grippels jezelf op het zebrapad probeert te begeven.. Simpele ziel idd, hoop voor hem/haar dat ie nooit minder valide of chronisch ziek wordt dan piepen ze meestal anders!

Anoniem zei

Ik ben pas geopereerd en mag nog niet ver lopen, maar ik wil wel met mijn man wat folders halen en even wat kastjes bekijken. Ik zou erg geholpen zijn met een rolstoel.