zaterdag 21 maart 2009

Verhuizen(5). De vaatwasser.

Toen we de sleutel van het nieuwe huis (in Amersfoort) hadden moest er nog veel gebeuren, liefst voordat we er in trokken. Door de activiteiten van onze bouwconsulent hadden we veel tijd verloren (zie verhuizen(2)), maar het was ons gelukt om allerlei afspraken te maken.
Zo hadden we een vaatwasser gekocht, en met de leverancier afgesproken dat deze voor de installatie zou zorgen. Met een leverancier in Beilen van dezelfde groep hadden we goede ervaringen. De vaatwasser werd afgeleverd, en een monteur kwam mee; die zei: "De installatie is voor mij te ingewikkeld. Er moet een specialist voor komen" . Dat bleek 175 euro extra te kosten. Dat namen we niet, en na veel heen en weer gebel en ge-email stuurde de leverancier de specialist gratis. Het bleek dezelfde man te zijn.
Mocht iemand willen weten welk bedrijf het was, dan kan hij of zij een email sturen: michiel.osinga@gmail.com, en we vertellen de naam van de firma.

2 opmerkingen:

anne zei

Wat belachelijk allemaal zeg, ze proberen je gewoon te naaien. Zo'n verhuizing is al zo veel stress en dan ook nog dit erbij.

Anoniem zei

Wat een goede post! http://budgetverhuisservice.nl