dinsdag 31 juli 2012

Trouw

Vandaag moesten we, na onze vakantie, weer een exemplaar van het dagblad Trouw ontvangen. Het kwam niet. De website opgestart, en de functie Bezorgklachten aangeklikt. Ineens moest ik eerst inloggen om een bezorgklacht te kunnen opgeven. Goed, de gegevens opgezocht en ingelogd. Toen moest ik het abonneenummer invullen en de postcode. Ik krijg de mededeling dat mijn abonneenummer aan een ander account is gekoppeld. Dus vraag ik mijn abonneenummer op. Dat blijkt niet te kunnen - het programma bevat een fout en werkt niet. En een mailtje naar Trouw sturen kan niet - nergens een email adres te vinden. Ze willen geen kritiek.

donderdag 19 juli 2012

Vr. Eigen Huis

De Vereniging Eigen Huis vroeg in haar clubblad mensen die hun ervaring met een bouwkundige keuring wilden delen met lezers. Ik stuurde een mailtje waarin ik stelde dat ze vast niet geïnteresseerd waren in mensen met negatieve ervaringen met een dergelijke keuring. Hun antwoord was: maar uw probleem is toch opgelost. Of ze nou wel of niet geïnteresseerd zijn in een verslag van mensen met negatieve ervaringen laten ze in het midden. Maar ik wed van niet!

maandag 2 juli 2012

HTML, Frame, CSS, Javascript

In HTML heb je het concept "FRAME". Het wordt afgeraden om dit te gebruiken. Je moet gebruik maken van divs, CSS en Javascript. Maar soms moet je dan een heel programma schrijven om één statement uit de Frame groep te vervangen, bijvoorbeeld de mogelijkheid de inhoud van één vakje op de pagina te vervangen zonder de rest ook te vervangen. Heel inefficiënt. Maar iedereen vindt het normaal.